Ansigtsbehandling hos Askepot Skønhedsklinik

Anna og det franske kys

Det jeg fik ud af at læse denne bog var…

1. Jeg vil date den bog!

2. Jeg vil til Paris NU!

3. Jeg er helt besat af Anna & Ètienne. Ja.. jeg elsker faktisk dem begge to. 

anna2

Fantastisk historie om Anna der bliver “tvunget” på kostskole i Paris af hendes far. Hun kommer fra USA, kan ikke tale fransk, og har bestemt ikke lyst til at være der helt alene. Alligevel får hun hurtigt gode venner inklusiv St. Claire. En charmerende, sød og flot dreng der desværre allerede er optaget. Paris er fantastisk, og Anna får det bedste år i hende liv, og sit første franske kys.

Bogen er så vidunderlig. Man lever sig ind i den, og er både med til forelæsningerne, på kollegiet, i biografen og på sightseeing. Historien er fyldt med nervepirrende romantik, rørende venskaber og karakter fulde af personlighed.

anna1

Jeg har ikke læst en ungdomsroman i rigtig mange år, men gud hvor jeg elsker denne bog. Hver gang jeg havde 5 min., skulle der læses. Jeg havde faktisk ikke tid til alt muligt andet, for jeg tænkte hele tiden på Anna og Ètienne. Godt Stephanie Perkins allerede har skrevet 2 bøger mere. Lola og naboens søn, og Isla og jagten på lykke. Jeg er allerede igang med Lola og naboens søn.

Snyd ikke dig selv for denne bog. Alle bør læse den, og vil uden tvivl elske den. Det er Stephanie Perkins debutroman, og er blevet valgt som en af årets ungdomsbøger af den amerikanske radiostation, NPR. Bogen udkommer på 20 sprog.

Whats not to like?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansigtsbehandling hos Askepot Skønhedsklinik