11 ting alle andre elsker, men ikke mig

Alias Alex af Jenn Bennett

Bogen er blevet sammenlignet med ‘Anna og det franske kys’. Det var den bog, der gjorde mig vild efter flere kærlighedshistorier, og der har været mange siden. Ligesom ‘Anna og det franske kys’ handler denne bog også om den første forelskelse, sol og sommer. I can’t wait.

img_0240

Bailey har en filmven, som hun aldrig har mødt. De skriver sammen over nettet, nørder om film, og ser dem på samme tid. Alex er helt sikkert Baileys drømmefyr. Han er klog, sød og sjov, og hun glæder sig til, at skal møde ham, men de bor bare ikke i samme by. Alex bor nemlig i samme by som Baileys far.

Da highschool slutter flytter Bailey til Californien, og vil se, om hun kan finde Alex. Hun har ikke fortalt ham, at hun er på vej, og at hun skal bor i den samme by som ham.

Bailey får et sommerferiejob på The Cavern Palace. Her møder hun surferfyren Porter, som er vagt. Han er dødirriterende, og de småskændes en del, men som sommeren går, bliver Bailey lidt småforelsket i Porter. Hun kommer i tvivl om hun overhovedet har lyst til at finde ud af, hvem Alex er, og hvordan han ser ud.

img_0241

En sødmefuld og bedårende historie om sommer, sol og forelskelse, men også masse af arbejde, traumer og sorg.

Jeg var betaget af Bailey. Hun var vild med gamle film, havde Lana Turner hår, gik i vintagekjoler og havde en turkis vintage Vespascooter med leopardprintet sæde. Så bliver det da ikke mere lækkert. Jeg synes, at vintagekjoler er smukke, og jeg kan lige forestille mig hvor feminin og skøn Bailey ser ud.

Bailey har dybe traumer fra en oplevelse i hjemmet, da hun var yngre. Hun kan ikke fortælle historien til nogen, da oplevelsen har sat dybe spor både fysisk og psykisk. Porter lider også. En frygtelig oplevelse på havet med sin far gør, at han ikke surfer mere, selvom han have et stort talent. Det gode er så, at de to unge mennesker hjælper hinanden med at bearbejde deres oplevelserne på den smukkeste måde, og så småt begynder de begge to at hele igen.

Så er der Baileys far og hans politikæreste. Det er ikke normalt, at jeg også bliver forelsket i forældrene. Men det gjorde jeg her. De er så støttende, søde, åbne og bare det perfekte far/papmor par.

Bogen er fyldt med fantastiske filmcitater. Et nyt citat som passer til indholdet af hvert et nyt kapitel. Og ja, har du læst Anna og det franske kys, skal du selvfølgelig også læse denne bog.

Alias Alex af Jenn Bennett fra Lovebooks ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 ting alle andre elsker, men ikke mig