5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september

3 bøger om tips til et langt liv

Der findes mange gode råd til, at leve et langt, sundt og godt liv. Det vigtigste er dog, at du selv kan ændre på mange ting. Disse 3 bøger er helt fantastiske, inspirerende og velskrevne. De er fyldt med gode råd til et langt liv, og alligevel er de meget forskellige. Men vigtigst af alt, læs dem, de har alle noget godt at byde på.

Livets opskrift af Sisse Fisker

Sisse besøger de 5 Blue zones. Steder hvor det er videnskabligt bevist, at befolkningen lever længere end gennemsnittet, og har en højere livskvalitet. Hun fortæller om rejserne, og om hvordan hun selv bliver inspireret undervejs. Bogen er fyldt med skønne billeder, lækre opskrifter og råd fra danske eksperter.

Det er ikke kun Sisse, der bliver inspireret. Efter hvert afsnit jeg får læst, må jeg ringe til min mand og derefter min mor for, at fortælle hvor meget bogen inspirerer mig. Undervejs skriver jeg punkter ned, som jeg også er overbevist om, vil forlænge livet og forhøje kvaliteten af livet. Jeg vil også gerne blive gammel, opleve mine børne- og oldebørn. Være sund, rask og bare nyde livet.

Meld dig syg, sluk mobilen og oplev hvor fantastisk og inspirerende bogen er. Hvis jeg kan efterleve overstående punkter, er jeg sikker på, at jeg bliver sundere, gladere og meget ældre.

Lev mere kæmp mindre af Maria Juhl 

Sikke en helt igennem fremragende og vidunderlig bog. Så lækker og fyldt med dejlige billeder. Jeg er blevet meget inspireret, og bogen gik lige i hjertet på mig. Jeg oprettede netop min blog, fordi jeg ville koncentrere mig om at leve mere, og minde mig selv om det igennem bloggen, og nu har Maria Juhl inspireret mig til også at kæmpe mindre, og acceptere nogle ting som de er.

Det giver så meget mening, at alle mennesker indeholder forskellige elementer, der gør, at man takler livet på forskellige måder og, at vi har forskellige behov, og opfører os forskelligt. Jeg har taget testen bag i bogen, og tilhører Kapha. Og når jeg læser om Kapha, er der ingen tvivl. 85% at det der står, passer præcist på mig. Det er som at læse om mig selv. Ret vildt faktisk, at det passer så godt.

Jeg er blevet ret vild med denne livsstil, og jeg vil bestemt søge mere viden på Maria Juhls hjemmeside, sætte mig mere ind i Kapha, og finde ud af hvordan den udspiller sig i mit liv. Jeg vil helt sikkert også bruge bogen igen og igen, men måske mere som et opslagsværk. Den er meget brugbar, overskuelig og bliver aldrig for gammel. Jeg glæder mig allerede, og kan kun varmt anbefale bogen til alle. Jeg har allerede skrevet til min søster, at hun bare må læse den.

10 tips – en kort guide til et langt liv af Bertil Marklund

Jeg giver lægen ret i, at det er langt mere interessant at vide, hvilke sunde vaner der skal til for at leve længere. Det er jo netop det, jeg ønsker, og det er også derfor, at min blog har fået navnet ‘Lidt bedre liv’. Min far døde alt for tidligt, og derfor er jeg blevet mere obs på at leve livet, sund og godt, så længe som muligt.

De ti tips lyder sådan:

  1. Bevæg dig – det gør dig yngre.
  2. Brug tid til at samle nye kræfter.
  3. Sov – søvn giver styrke.
  4. Nyd solen – men med måde.
  5. Spis dig sund og rask.
  6. Vælg det rigtige at drikke.
  7. Hav styr på vægten.
  8. Hold munden sund – den påvirker hele dit helbred.
  9. Vær optimist.
  10. Brug hinanden – det har vi brug for.

Jeg er vild med denne bog. Den er let læst, og så er den spændende og fyldt med vigtig viden, som er så enkel, at det burde være umuligt at fejle. Det var svært ikke at lade sig fange af denne læges råd til selv at leve et lidt bedre liv. Bogen burde være alle folks bibel til det gode og lange liv. Jo flere sunde vaner du har, jo flere friske år får du.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september