Vegetar i Berlin

Livets opskrift

En bog der giver stof til eftertanke, er Livets opskrift af Sisse Fisker.

sissebog

Sisse besøger de 5 Blue zones. Steder hvor det er videnskabligt bevist, at befolkningen lever længere end gennemsnittet, og har en højere livskvalitet. Hun fortæller om rejserne, og om hvordan hun selv bliver inspireret undervejs. Bogen er fyldt med skønne billeder, lækre opskrifter og råd fra danske eksperter.

sisse bog inde

Det er ikke kun Sisse, der bliver inspireret. Efter hvert afsnit jeg får læst, må jeg ringe til min mand og derefter min mor, for at fortælle hvor meget bogen inspirerer mig. Undervejs skriver jeg punkter ned, som jeg også er overbevist om, vil forlænge livet og forhøje kvaliteten af livet. Jeg vil også gerne blive gammel, opleve mine børne- og oldebørn. Være sund, rask og bare nyde livet.

  • Jeg er allerede vegetar, men ellers ser min liste sådan ud..
  • Lave mere mad fra bunden
  • Bager boller hver søndag til hele ugen
  • Købe mere økologisk
  • Se flere venner
  • Holde eller gå til flere fester
  • Gå i seng kl. 22.30 hver aften
  • Alle fortæller én positiv ting hver aften
  • Mindre elektronik
  • Mere nærvær

Så det jeg siger er:

Meld dig syg, sluk mobilen og oplev hvor fantastisk og inspirerende bogen er. Hvis jeg kan efterleve overstående punkter, er jeg sikker på, at jeg bliver sundere, gladere og meget ældre.

Livets opskrift af Sisse Fisker ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetar i Berlin