Sådan vælger jeg mine bøger

Thomas Dambo trolde i Mørke – Gratis glæder for børn #28

Rundt omkring i Danmark finder du de populære kæmpetrolde. Det er kunstneren Thomas Dambo, der står bag projektet, som han kalder ‘Rejsen til den store Troldefolkefest’.

Troldene bliver til ved hjælp fra frivillige, der hjælper med at bygge, skaffer sponsorater, byggetilladelser, genbrugstræ, laver mad til de hårdt arbejdede og meget andet.

På nettet finder du et elektronisk troldeskattekort, så du kan finde alle trolde, både i, men også uden for Danmark. De er skjult på hemmelige steder, og måden at finde dem på er via Troldekortet, eller folk du møder på din vej.

Trolden her holder på en bakke ved Bakkedraget 6B i Mørke, og hedder Sigurd, the bird and the red thing. Den er så fin, og den røde bil ses på lang afstand.

Den anden trold hedder Mørkemanden, Ben Chiller, og sidder ved Thorsagervej 21C i Mørke.

Der er ca. 1,5 km mellem de 2 trolde, men desværre er der ingen p-plads ved troldene, så enten skal du parkere i vejkanten eller også finde en lille sidevej.

God troldejagt.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vælger jeg mine bøger