Livet du efterlod af Lotte Elmann Wegner

Drager i luften – Gratis glæder for børn

Vi har fået en ny hobby. En undervurderet og ret glemt fornøjelse. En simpel og fornøjelig vej til at føle sig i et med naturen og vindens kræfter. Vi skal flyve meget mere med drage.

Vi har været i sommerhus i Saltum her i efterårsferien, og tager altid en tur til stranden. Der er for det meste en god vind, og da det blæser mere og mere i Danmark, eller det fornemmer jeg i hvert fald, at det gør, er det jo det perfekte dragevejr. På stranden kan dragerne flyve frit over åben vidder, og man kan løbe der ud af uden at tænke på træer og buske, hvor dragerne kan sætte sig fast.

Der findes en Drageshop i Blokhus, som sælger drager i alle prisklasser. Vi købte de billigste til 80 kr. pr. stk., og de er ganske fine, og fungerer godt. Men børnene ønsker sig alligevel nye drager i julegave. De skal nemlig være større og sejere.

Det var både sjovt, hårdt og lærerigt. Vi løb rundt for at sende dragen til himlen, og skulle så finde ud af, hvordan den skulle navigeres, så den ikke styrtede ned igen. Og hvor ser det bare flot ud, når den bevæger sig i vinden og den lange hale flagrer.

Når man bliver bedre med dragestyringen, kan man finde masser af tips og tricks på nettet.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet du efterlod af Lotte Elmann Wegner