Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane

Augustbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Strawberry forlag & Lindhardt & Ringhof//

To bøger som jeg har glædet mig ekstra meget til at læse. Den ene er en af mine yndlingsforfattere, og så elsker jeg at læse bøger, som passer til årstiden. Og jeg forestiller mig, at den anden passer perfekt til denne sommers læsning og drømmerier.

Se julibøger her.

Mørkt Bedrag af Colleen Hoover

Colleen Hoover er dronningen af kærlighedshistorier. Hun skriver så fængende, og helt fantastisk. Jeg kan slet ikke få nok. Når jeg først er gået igang med at læse en af hendes bøger, kan jeg faktisk ikke stoppe, før jeg er færdig. Der opbygger sig altid en spænding i hendes historier, og den spænding skal udløses før, jeg er klar til at give slip, hvilket først sker når bøgerne er færdige. Og det er de bøger, jeg elsker allermest.

Villa Havbrise af Caroline Säfstrand

Som jeg har skrevet før, vælger jeg ofte bøger ud fra forsiden, og denne bogs forside emmer af drømme, sommer, strandliv, solnedgang og forhåbentlig en forelskelse, man ved aldrig. Den lyder i hvert fald skøn, og jeg glæder mig til at læse den, for hvem er det, der vil sælge denne smukke strandvilla?

Hvad skal du læse i August?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane