Den franske fotograf af Natasha Lester

Julibøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra HarperCollins, GADS Forlag og Muusmann//

Sommeren er godt igang, og det kræver et par gode bøger til campingferien. Sommerferie er nemlig læsetid for mig, og jeg udvælger nøje de bøger, som får lov til at komme med. Jeg samler appetit, så jeg kan glæde mig ekstra meget.

Se junibøger her.

Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane

Jeg har læst alle de andre bøger, Mcfarlane har skrevet, og jeg har elsket dem alle sammen. Det er skønne, charmerende og sjove historier, så jeg ved bare, at det her bliver rigtig godt, og den helt perfekte campingbog.

Villa Serenas hemmelighed af Domenica de Rosa

Forsider betyder meget for mig. Ofte vælger jeg mine læseoplevelser på grund af forsiden, hvilket er tilfældet med denne bog. Og nu hvor jeg i år skal holde ferie i Danmark, er det vidunderligt at kunne drømme sig til sydens Italien, og måske få en lille kærlighedsromance med i prisen.

Ærø – Søfolk, frihed og velsmag af Kristine Skytte Glue & Bjørn Dalheim

I ferien skal vi også besøge Ærø, og derfor har jeg valgt denne bog. Den er så fin, har masser af smukke billeder, og er fyldt med inspiration. Den er delt op i forår, sommer, efterår og vinter, hvilket gør det endnu nemmere, at finde inspiration til en dejlig og oplevelsesrig tur i sommerlandet.

Hvad skal du læse i juli?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den franske fotograf af Natasha Lester