Den der falder af Michael Larsen

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i maj

Det er en mærkelig tid, vi lever i lige nu. Vi åbner lidt op for samfundet igen, men alligevel ikke meget. Altså vi må jo stadig ikke rigtig noget, og derfor kan det godt være lidt svært, at finde på 5 nye mål så vi kan komme ud og opleve noget. Men sådan er det, og så må jeg jo være lidt kreativ. Hjemme er også godt, og jeg kommer virkelig i bund med mange ting, som har hængt rigtig længe.

Jeg lavede en påskeskattejagt for børnene rundt i byen med 5 poster. Begge børn syntes, at det var mega godt. Så det kan godt betale sig at bruge lidt kræfter i planlægningen, for det bliver stensikkert et hit. Se vores skattejagt her.

Matti og jeg lavede et par gækkebrevene lidt for sendt, og derfor fik vi dem aldrig sendt.

Skønhedsklinikkerne er åbnet op igen. Og jeg har bestilt tid til en ansigtsbehandling her. Det er tiltrængt, og jeg glæder mig.

I den kommende weekend skal jeg blive lidt klogere på makeup igennem et onlinekursus, jeg har fundet hos Karina von d’Ahé.

Vi har fået plantet de første 4 bambusplanter i haven. De er lidt dyre, så vi køber et par stykker hver måned over det næste stykke tid. Der skal en del til, før vi har en bambushæk, men det ser også fint ud med 4 stk.

I maj måned vil jeg følgende…

  • Vi skal holde sommerferie i Spanien, men jeg føler nu, at vi bliver nød til at have en plan B. Og vores plan B er sommerferie på Fyn og øerne, så planlægningen kan lige så godt begynde. Tror du, at grænserne bliver åbnet, og flyruterne når at åbne til udlandet inden sommerferien?
  • Finde en serie på Netflix, og holde seriemaraton mens børnene er i skole.
  • Holde en hjemme-spa-dag og prøve en sugaring voks på benene.
  • Finde nogle Youtube videoer og øve mig i at lave nye håropsætninger, flettesjov eller andet.
  • En gang for alle så vil jeg færdiggøre eller i hvert fald opdatere barents bog for begge børn. Finde billeder, tegninger og andre små skønne ting jeg kan klistre ind.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i maj måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der falder af Michael Larsen