Martsbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts.

I marts måned vil jeg arbejde på det lidt bedre liv. Blive hjemme, slappe af og nyde familielivet. Jeg vil øve mig i at prioritere anderledes, så jeg ikke skal til alt muligt hele tiden, men også engang imellem sidde i sofaen et par timer og se en god film eller serie og bare slappe af.

Vi sejlede fra Frederikshavn til Göteborg, og solen skinnede, så det var den smukkeste indsejling, man kunne forestille sig.

Vi kørte 6 timer op i Sverige (til Sælen), og først 100 km før ankomst lå der sne, så vi var lidt bekymrede. Men heldigvis var der masser af sne, både til at lege i, men også til en lille skitur. Og hvor var det skønt at opleve alt det sne, som man også kunne bruge til noget.

Jeg mødes med mine gamle skoleveninder 1 til 2 gange om året. Selvom vi mødes så sjældent, går snakken altid, lige fra vi ankommer, til vi tager hjem igen. Det er så dejligt, og man føler sig altid godt tilpas i sådan et selskab, men nogle som man har kendt hele livet.

Marlene havde lavet den lækreste hjemmelavede marengs med flødeskum, bær og chokolade. Skal helt sikkert prøve at lave sådan en selv.

Og så var der nummer 2 fest i samme måned. Denne gang hos Rikke hvor der kom lidt mere alkohol på bordet. Aftenen var fyldt med mad, sang, musik og god underholdning.

Vi fik fejret Mattis fødselsdag. Han bliver 7 år, og fik et nyt værelse med seje plakater, skrivebord, gamerstol, gamermus og ny seng. Det var et kæmpe hit, at få et sejt drengeværelse. Og så holdt vi fødselsdag på Mcdonalds for klassen.

Vi kom aldrig en tur til stranden med madpakker og varm kakao. Jeg synes, at det regner og blæser hele tiden, men jeg håber, vi snart kan finde tid til en lille strandtur.

I marts måned vil jeg følgende…

  • Finde 10 ting at sætte til salg.
  • Finde en lækker opskrift på nogle sunde vafler.
  • Finde en nem måde at lave madplan og indkøbsliste på hver uge. Og prøve at få kørt det godt ind.
  • Prøve forskellige opskrifter på sunde smoothies, som jeg kan få til morgenmad.
  • Prøve lykken igen og holde en hjemme-spa-dag, for det trænger jeg til.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i marts måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martsbøger