Spinat med feta og valnødder
Jeg er vild med spinat og feta, og kombinationen med valnødder er helt perfekt og meget lækker.
Til 3 personer
700 g frossen spinat
350 g tomater
75 g feta
50 g valnødder
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 løg
Salt og peber
1 dåse kikærter
- Lad spinaten tø op og dryppe af.
- Sautér løg og hvidløg i olivenolie på en varm pande. De må gerne få en smule farve.
- Kom spinaten ved og bland det sammen.
- Drys salt over.
- Vend imens tomater, feta og valnødder i eddike, olie, salt og peber.
- Anret den varme spinat og pynt med tomatblandingen.
- Kikærterne serveres som tilbehør lige fra dåsen, og dertil også pommes frites.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Spinat, tomater, hvidløg & løg
Håndfuld 3 – Kikærter
Håndfuld 4 – Pommes frites
Fedt – Olivenolie, valnødder & feta.
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Salt & peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu