Go Green

Lydbøger på mobilen

Jeg elsker at læse, og har læst rigtig mange bøger igennem tiden. Så fik jeg børn, og nu læser jeg absolut ikke rigtig mange bøger mere. Det er jo lidt et problem, da jeg som tidligere nævnt,  arbejder hos Arnold Busck. Jeg kører generelt meget, og startede på et tidspunkt med at høre lydbøger i bilen. Det var lige mig. Det er afslappende, lærerigt og jeg udnytter min køretid fornuftigt. Jeg ville gerne høre flere lydbøger, og bestemte mig efter jul for at prøveabonnere på Mofibo.

Mofibo3

Jeg var selv lidt imod det i starten, når nu jeg er boghandler. Men det er fantastisk, og nu hører jeg lydbøger, når jeg putter børn, gør rent, træner, går i seng, går over til bilen fra arbejde og kører hjem. Så selvom jeg har fået børn, og sover mere end jeg læser, kan jeg stadig anbefale en masse fantastiske bøger på mit arbejde.

mofibo2

På Mofibo kan du søge efter bøger under serier, kategorier og bogtips. Du kan også gemme dem på boghylden, både før og efter du har lyttet dem.

mofibo1

Her er et lille udsnit, at de bøger jeg skal lytte.

Selvfølgelig læser jeg stadig bøger. Dog mest fagbøger da man ikke skal huske, hvem der gjorde hvad og hvor.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go Green