Aftensmad på 1/2 time

Hverdagsglamour

Selvom man ikke er 25 år længere, og har fået barn/børn, kan man jo godt gøre lidt ud af sig selv. Ikke for andres skyld, men for sin egen skyld, så man føler sig godt tilpas. Om man skal i byen, på arbejde eller bare være hjemme, så giv den lige en ekstra tand.

Emily Salomon er livstilsblogger, og har 70.000 unikke besøg om måneden. Hun blogger om skønhed, stil, mad, indretning og oplevelser. Meget det samme som jeg blogger om. Hun har nu fået udgivet en bog. Jeg kendte hende ikke, men har kigget på bogen mange gange på mit arbejde, og nu har jeg den så. Hendes bog handler om, hvordan man kan give hverdagen lidt glamour, og det er ikke meget, der skal til. Hverdagsglamour er lige mig. Man skal ikke glemme alt det gode og lækre, bare fordi man bliver ældre, gift og får børn. Der skal så lidt til, og man får det så godt. Husk nu, at du ikke skal gøre det for din mands skyld, eller for andres skyld. Du skal gøre det for din egen skyld. Emily byder på mange gode ideér lige fra neglelak til lækkert mad og gode rejseoplevelser.

emily

Jeg anbefaler selvfølgelig, at du køber bogen. Jeg er jo vild med bøger. Du kan også tjekke hendes blog ud på Bloglovin under Emily Salomon. Jeg er allerede vild med den.

/Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad på 1/2 time