Makeupkursus

Ansigtsbehandling hos Askepot Skønhedsklinik

Opdag lykken og effektiviteten ved skønhedspleje hos en skønhedsekspert. Det er et priviligeret øjeblik, hvor man udelukkende tager sig af dig for at gøre dig smukkere, give dit ansigt udstråling og et yngre udseende.

Jeg går med jævne mellemrum til ansigtsbehandling hos Askepot Skønhedsklinik i Silkeborg. Det er en luksus, jeg absolut ikke vil undvære. Og så får jeg den mest fantastiske ansigtsmassage.

ansigtsbeh1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massage gør huden smukkere med større udtråling. Ansigtet slapper af, huden hviler sig og får nyt liv, under skønhedsekspertens erfarne fingre og under den fløjlsbløde massagecreme. Massagen genopretter et “nyt” og mere aktivt blodomløb i huden. Når huden er bedre iltet, tilføres den ny energi og udstråling.

ansigtsbeh2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om dagen skal huden hovedsageligt beskyttes mod ydre påvirkninger f.eks. solens ultraviolette stråler, udtørring og vind. Plejeprodukterne til anvendelse om dagen skal hovedsageligt bestå af fugttilførende beskyttende pleje, der styrker vævets struktur for at undgå, at huden bliver slap.

ansigstbeh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er kæmpe fan af Guinot, og bruger disse 3 produkter hver dag morgen og aften.

Først renser jeg med cleansing foam, derefter dupper jeg med toning lotion og til sidst bruger jeg den lækre moisturizing cream.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeupkursus