Familieweekend

Makeupkursus

Jeg har for nyligt været på makeupkursus i Bodyshop. Vi skulle holde polterabend for min veninde, og en af mine kollegaer foreslog det. Jeg havde aldrig hørt om det før, men fantastisk idé. Jeg elsker velvære, og det gør min veninde også. Så det var lige sagen.

Jeg ringede og bestilte tid. Snakkede med den sødeste unge pige, der fortalte, at prisen var 50 kr. pr. person for 2 timer. De ville lægge en makeup efter eget valg (fest eller hverdag), og fortælle hvordan de gjorde undervejs. Samtidig ville de også fortælle om deres produkter. Så ville de byde på Verdi og snacks (muffins, vindruer og jordbær) og yderligere ville vi få en goodiebag. Bagefter ville der være mulighed for at købe noget, hvis vi var interesserede.
Jeg starter lige med den Goodiebag. Hvem elsker ikke sådan en? Den indeholdt 1 svamp, bodybutter, shower gel, bodylotion, ansigtsolie, 3 slags dagcremer og en sovemaske. Som vist på billedet.

makeup2

Efter en skøn gang makeup var jeg solgt, og havde lyst til at købe det hele. Det blev dog kun til det halv, men det var også en del.

Så jeg købte nogle forskellige pensler, læbestift og læbeblyant, 2 x blush, øjenskygge i 4 farver, bb cream, dækcreme, lightening touch, blemish gel (til at udtørre en lille bums) og energising face spritz. Købte man for over 400 kr. fik man denne lille gave, en ansigtsmaske.

Makeup1

Vidste du, at man kan få lagt fest- eller hverdagsmakeup i Bodyshop for 150 kr. Det har alle da vist råd til, og så slipper man for selv at gøre det. Det tilbud kommer jeg helt sikkert til at benytte mig af. Jeg synes, det er et genialt koncept. Selvfølgelig kan de ikke hamle op med en makeupartist, men det blev ret pænt, og så er det jo billigt. Jeg glæder mig til at bruge de indkøbte produkterne, og se om de virker efter hensigten.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familieweekend