Imellem os af Mhairi McFarlane

Decemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Harper Collins & Henriette Rostrup//

December er allerede godt i gang, og ingen jul uden mindst en julehistorie. Det er blevet en tradition, som jeg agter at overholde. Og så rejser jeg tilbage til 1870’ernes København for, at følge i sporene på Angelica Pierri. Det bliver en god december.

Sneet inde af Sarah Morgan

Ingen jul uden en julehistorie fra verdens bedste Sarah Morgan. Jeg har skrevet det mange gange før, og jeg siger det igen. Sarah Morgan skriver, de bedste julehistorier man kan forestille sig. Der er sne, julestemning og masser af amor i luften. Det bliver helt sikkert godt.

Grevinden af Henriette Rostrup

Jeg har tidligere læst en børnebog af Henriette Rostrup, som min datter var ret vild med, men aldrig en voksenbog. Så dette bliver min første. Henriette er fra København, og har skrevet denne roman baseret på Angelica Pierri, og hendes liv fra opvækst i fattigdom til grevindetitel.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imellem os af Mhairi McFarlane