Julegaveinspiration til bogelskeren

Decemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Turbine, Harper Collins, Cicero & Skriveforlaget//

Så blev det december måned, og hvad er bedre end at læse julebøger hele måneden. Jeg skal i denne måned en tur til Lapland, arbejde i en boghandel, besøge en gammel husnisse og ikke mindst være med i en udfordrende julekalender. Jeg glæder mig til de nye oplevelser.

Vintereventyret af Sarah Morgan

Jeg kan ikke sige det nok gange, jeg elsker Sarah Morgans bøger. De er vidunderlige og skønne, og så kommer man altid med på en eventyrlig rejse. Denne gang går turen til Lapland, hvor der er sne, rensdyr og nordlys. Et sted jeg selv ønsker at rejse hen. Så nu kan jeg få en lille forsmag, og det glæder jeg mig til.

Jul i boghandlen af Jenny Colgan

Jenny Colgan kan altså også bare noget med bøger. De er så hyggelige, at man bare vil flytte ind i dem. Her skal jeg opholde mig i en boghandel hele december, hvilket jo er et ønskescenarie. En familievirksomhed skal holdes i live, men familieudfordringerne står i vejen, og det kan kræve et julemirakel, at få det hele løst.

Julekalenderen af Siri Østli

Ny forfatter i mit repertoire. Siri er fra Norge, og skriver feelgood romaner. Hun bliver tilmed kaldt Norges feelgood dronning, og har flere gode anmeldelse i rygsækken. Denne historie byder på udfordringer i julen, da en julekalender kommer til at give mange uventede oplevelser.

Jul i det gamle røde hus af Else Haaf

En julekalenderbog i 24 kapitler for børn og voksne. Jeg kender ikke mange julebøger i 24 kapitler, og det er så hyggeligt, når der er lidt historie til her dag i december. Vi skal møde en sur gammel husnisse, og jeg glæder mig til at høre, hvilke løjer han har i hatten.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveinspiration til bogelskeren