Vind - Julekalender med bøger - Vil du være med?

Decemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Forlaget Montagne, Johan Ottosen og Harper Collins Nordic//

Julen nærmer sig med hastige skridt, og denne måned byder på lidt forskelligt. Selvfølgelig er der en julebog med, og så en roman som byder på en rejse og en spændende krimi.

Se novemberbøger her.

Vintersøstre Sarah Morgan

Ingen december uden en julebog. Det var forsiden på bogen, der fangede mit blik, og fik mig i julestemning. Den har det hele, smukke farver, hygge, sne, gran, kælkebakker og varme drikke. Jeg kan ikke vente med at komme igang.

Ud af slumreland af Mikkel Mosen

Denne bog lyder spændende. Hvem drømmer ikke om de frie tøjler fra ungdommen, i hvert fald for en kort stund. Det gør hovedpersonen i denne bog, men mon ikke det får konsekvenser for ham? Jeg glæder mig til at læse den.

Apokalypsens engle af Johan Ottosen

Dette er 2. bog i serien af Mirrin Bank trilogien. Jeg glæder mig til at få styr på de løse ender fra bog 1 – Stenens tid, og så bliver det spændende, hvor historien leder mig hen denne gang. Håber på meget mere konspiration.

Hvad skal du læse i december?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind - Julekalender med bøger - Vil du være med?