Septembermål

Septemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra People's & Cicero//

Denne gang tager jeg en smuttur til Sverige for at deltage i en efterforskning, og bagefter tager jeg til London for, at hjælpe Frank og Libby med at finde den rødhårede kvinde fra bussen.

Mosen af Liza Marklund

Liza Marklund står blandt andet bag Annika Bengtzon serien med 15 millioner solgte eksemplar, og er en garvet svensk forfatterinde. Hun har tidligere arbejdet som efterforskende nyhedsrapporter, og er medstifter og ejer af et af Sveriges med succesfulde forlag.

Mosen er andet bind i en ny triologi om betjent Wiking Stormberg. Jeg har ikke fået læst det første bind i serien, så den må jeg lige nappe på lydbog inden.

Kærlighed på afveje af Freya Sampson

Mit hjertes bibliotek var forfatterens debutroman. Hun havde i mange år drømt om at blive en forfatter med bogudgivelser, og for to år siden skete det så med raketfart. I løbet af få dage gik drømmen i opfyldelse både i England og Nordamerika, og bogen blev omtalt i et populært TVshow, hvor forfatteren også selv optrådte. Bogen har rejst verden rundt med udgivelser i mange forskellige lande, og nu er bog nummer 2 udkommet, og jeg glæder mig til at læse med.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Septembermål