Airbnb lejlighed i Torremolinos i Spanien

Septembermål

Af en eller anden grund synes jeg, at tiden går alt for hurtigt lige nu. Jeg når langt fra, det jeg gerne vil, og weekenderne er jo overståede, inden de overhovedet er startet. Det kan faktisk godt være lidt frustrerende. Jeg øver mig i at følge med, og håber på at det bliver lidt bedre hen i efteråret.

Jens og jeg fejrede vores 18 år bryllupsdag, som vi plejer med take away fra Tortilla Flat i Viborg.

Jeg er halvvejs med at give vores stakit i haven olie. Det kræver jo, at det ikke regner, hvilket det har gjort en del. Satser dog på at blive færdig, inden alt for længe.

Her har jeg malet, og pyntet med fine perleblomster lavet af Luca.

Kæmpe fejl at vi ikke fik besøgt Velling Koller, den forladte forlystelsespark. Det kunne simpelthen ikke passe ind nogle weekender, og derfor bliver jeg nød til at sætte den på listen igen denne måned. For jeg synes, det er vildt spændende med sådan en forladt forlystelsespark.

Vi fik ikke lavet knækbrød, men det er stadig planen, at de skal laves.

Vi fik også fejret min mor’s 75 år fødselsdag, som hun holdt i Bønnerup.

I september måned vil jeg følgende…

  • På hyggetur til Århus med Luca, og i biografen og se Barbie.
  • I Djurs Sommerland en sidste gang, inden de lukker ned før efterårsferien.
  • Til efterskolernes dag. Her skal vi besøge Epos efterskole på Als i Sønderjylland.
  • Besøge Velling Koller, en forladte forlystelsespark.
  • Lave nogle nye aftaler om at ses med venner og veninder.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i septemer måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Airbnb lejlighed i Torremolinos i Spanien