Augustbøger

Augustmål

Tænk at der er mere regn tilbage i de skyer. Man skulle tro, at kvoten for denne sommer var brugt op. Jeg håber, at der er gemt lidt sensommer til august og september, som vi kan få lov til at nyde inden efteråret stå for døren.

Vi havde en skøn ferie i Spanien. De 2 første dage boede vi på et hotel i Benalmádena (som jeg har lavet en anmeldelse af her), og de sidste dage havde vi lejet en lejlighed gennem Airbnb i Torremolinos.

Jeg var ikke med i biffen og se den nye Spiderman film Across the spider-verse, men Jens, Matti og Luca var. Deres dom over filmen var helt i top. Alle syntes, at det var en af de bedste film, som de har set.

Så skulle vi i sommerhus på Fyn nogle dage. Sommerhuset var under ombygning, og ikke beboeligt. Så vi lånte en campingvogn, som stod på sommerhusgrunden, tæt på stranden og i dejlige omgivelser, men vi bliver nok aldrig campingfolk. Vi havde dog alligevel en dejlig tur.

Jeg troede, at Deep Forest Artland lå i Fredericia. Men det gør den altså ikke. Den ligger i Kibæk ved Brande, så den oplevelse må vi have tilgode.

Sidst men ikke mindst havde vi en skøn fredag aften på Skinnecykler i Allingåbro. Det kan du læse mere om her.

I august måned vil jeg følgende…

  • Give vores stakit i haven olie. Det trænger voldsomt meget.
  • Besøge Velling Koller, en forladt forlystelsespark. Lyder det ikke vildt spændende?
  • Bage knækbrød efter opskrift fra Luca’s veninders mor.
  • Fejre min mor’s 75 år fødselsdag.
  • Og så har Jens og jeg 18 år bryllupsdag.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i august måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Augustbøger