Skinnecykler i Allingåbro

Augustbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra HarperCollins & Gyldendal//

Jeg får læst en del for tiden, og jeg er vild med det. Børnene holder stadig sommerferie, så alle de daglige pligter er sat på pause, og bliver til dels brugt på at læse. Jeg håber, at sommeren bliver forlænget lidt og, at de lyse aftener kan forlænge læseglæden.

Sommer ved havet af Sarah Morgan

Indtil videre er der udkommet 8 bøger på dansk af Sarah Morgen, og flere er på vej. Jeg har læst dem alle, og bliver meget begejstret, når en ny bog bliver annonceret. Hun skriver helt vidunderligt og drømmende, og er en af de bedste feelgood forfattere, jeg har læst. Nu er det bare med at læne sig tilbage, og nyde denne nye historie ved havet.

En god piges guide til mord af Holly Jackson

Holly Jackson har skrevet bøger, siden hun var 15 år, og denne bog er hendes debut. Hun er kun 21 år, New York Times Bestseller forfatter, og har allerede solgt millioner af eksemplarer i hele verden. Der er tre bøger i serien, og dette er den første. Jeg glæder mig til at se, hvad denne unge forfatter kan byde på.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinnecykler i Allingåbro