Vega Green i Alanya - Tyrkiet

Augustbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Alpha & Peoples//

Valget af denne måneds bøger er faldet på en ny og en gammel forfatter. En ny som jeg har set ofte på de social medier den sidste tid, og en gammel som er god til at snyde hjernen under læsningen. Det bliver en spændende måned.

Vand til blomster af Valérie Perrin

Jeg har set så mange gode anbefalinger af denne bog, dukke op på de sociale medier igen og igen, så nu bliver jeg nød til at læse den. Forfatteren er fransk, og ikke en jeg har læst noget af før. Anmeldelserne siger, at bogen er livsbekræftende, og den genre er jeg vild med, så det kan kun blive en dejlig og skøn læseoplevelse.

En familietragedie af Mattias Edvardsson

Forfatteren her, har også skrevet bogen En helt normal familie, som jeg tidligere har anmeldt her. Dette er også en psykologisk roman, hvilket altid er interessant på en anderledes måde, da det er umuligt at regne slutningen ud. Og med det interessante spørgsmål, om man overhovedet kender sine egne børn. Jeg glæder mig til at læse den.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vega Green i Alanya - Tyrkiet