5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september

Septemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha forlag//

Kender du det? Jeg er inde i en periode, hvor jeg indhalerer kærlighedsromaner på et split sekund. Jeg kan bare slet ikke få nok. På et tidspunkt havde jeg det sådan med krimier, så har det været fagbøger og altså nu kærlighedsromaner. Det er jo ikke fordi, jeg så ikke læser eller lytter noget fra de andre genre, men det går bare lige p.t. lynhurtigt med kærligheden, og jeg er helt vild med det.

Her kommer så et par nye af slagsen.

Jordens salt af Jeanine Cummins

Bogen har fået så mange fine anmeldelser, men 1 måned før den udkommer, begynder de dårlige anmeldelser at tikke ind pga. unøjagtigheder om Mexico og udnyttelse af indvandreoplevelsen. Men på udgivelsesdagen offentliggør Oprah, at hun har valgt bogen til at være den 83. bog til Oprahs Book Club. Forlæggeren aflyser samtidig Cummins planlagte bogturné, pga. frygt for hendes sikkerhed.

Så bliver det pludselig ekstra spændende, at læse en bog, når der ligger så meget drama bag. Det bliver så spændende.

Kærlighedskoden af Helen Hoang

Og så til noget helt anden, selvom der også kan forekomme en del drama i kærlighedshistorier. Helen Hoang skriver romantiske romaner, da hun er vokset op med social angst, og med kærlighedsromaner er man garanteret en lykkelig slutning. Denne historie er om en pige med Aspergers syndrom, der skal finde hoved og hale i det der kærlighedshalløj, og om det overhovedet er noget for hende.

Hvad skal du læse i September?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september