3 bøger du skal læse på grund af forsiden

Februarbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Alpha, People’s & Johan Ottosen//

Det bliver ekstra spændende i denne måned, for læseoplevelserne fører mig til både Indien, Fransk Indokina og sidst men ikke mindst København, som jeg elsker.

Henna Kunstneren af Alka Joshi

Alka Joshi skriver kun i sin fritid, og hun føler ikke, at det er et rigtigt job, men blot en hobby. Alligevel har hun formået at få sin første bog på New York Times bestsellerliste, og den er solgt til 25 lande. Dette er første bog i en trilogi, og nummer 3 bog er skrevet færdig. Jeg glæder mig til, at rejsen går til Indien.

Silkehandlerens datter af Dinah Jefferies

Jeg har tidligere læst og anmeldt Tedyrkerens hustru af samme forfatteren. Dejlig læseoplevelse som jeg varmt kan anbefale. Derfor er jeg også spændt på denne historie, som har lagt på top 10 på Sunday Times. Denne historie foregår i Fransk Indokina, og forfatteren rejser rundt og lave research i lang tid, når hun vælger det land, hvor bogen skal foregå. Researchen tager længere tid, end det tager at skrive bogen.

Antikaos af Johan Ottosen

Dette er 3. og sidste bog i Mirrin Bank-triologien. Bogen hører til den tunge side af vægten. Den er nemlig på 650 sider. Det bliver spændende at vende tilbage, og få svar på de sidste løse ender. Og så håber jeg at konspirationsteorierne fortsætter.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 bøger du skal læse på grund af forsiden