Bjergbestiger - almindelig planke

Februarbøger

Det bliver en hæsblæsende måned med krimier på stribe. Krimier med fantastiske anmeldelser bag sig, og et gensyn med mit yndlings makkerpar fra Sverige.

Se januarbøger her.

Dødens kode af Michael Larsen fra Turbine

Denne bog er allerede inden udgivelsen blevet solgt til filmatisering. Eller rettere tv-serie, hvilket jo i sig selv virker ret lovende. Og så ligger der mange gode anmeldelser på nettet af bogen. Derfor bliver det også spændende at læse, hvad Michael Larsen har at byde på, da det er mit første bekendtskab med denne forfatter.

Manden der søgte sin skygge af David Lagercrantz fra Modtryk

Fantastisk serie. Jeg elsker Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, og jeg kan ikke vente, til at jeg er tilbage i Sverige sammen med dem. Jeg glæder mig til gensynet, og til at læse hvordan det går dem. De er et fantastisk makkerpar, og man kan kun elske dem begge.

Sommerfugleklanen af Troels M. Palshof fra Politiken

Denne bog er forfatterens debutroman. Han har promoveret sig en del både på de sociale medier og ude i offentligheden, samt besøgt mange Arnold Busck butikker. Det spændende er, at bogen aldrig har været forbi et etableret forlag. Forfatteren har fra starten ønsket fuld kontrol over hele processen, og ønsket at bruge sin iværksættererfaring til at ruske op i forlagsbranchen. Jeg glæder mig til at læse bogen, da den også har fået mange gode anmeldelser.

Hvad skal du læse i februar?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bjergbestiger - almindelig planke