Pasta med pesto

Luca lavede denne ret (hun vil gerne lige krediteres:). Den var nem, let at gå til, nemme ingredienser at håndtere, og så var det meget lækkert at se på, og smagte så skønt. Opskriften er fra Sensekogebogen – Slank med grøn mad. Vi har dog brugt tomatpesto i stedet for spinatpesto.
Til 2 personer
- 80 g pasta
- 1 løg
- 1 tsk. olivenolie
- 200 g broccoli
- 1 dåse kikærter
- 3 håndfulde spinat
- 200 g grønne ærter
- 40 g tomatpesto
- 60 g feta cheasy
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hak løget og steg det i olivenolie på panden.
Skær broccoli i buketter og steg dem med på panden. Tilsæt kikærter og steg videre i 10 minutter. Kom spinat på panden og steg, til den er faldet sammen. Tilsæt til sidst ærterne. Bland grønsagerne sammen med den nykogte pasta, og vend til sidst retten i pesto.
Smuldr ost over retten og server.
Håndfuld 1 + 2 – Løg, broccoli, spinat og ærter.
Håndfuld 3 – Kikærter og ost.
Håndfuld 4 – Pasta.
Fedt – Olivenolie og pesto
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere:
Janni
Ingen kommentarer endnu