Frisk pasta med squash og falafel

Jeg elsker pasta, og kan ikke få nok af pastaretter i alle former og afskygninger. Har du brug for aftensmad, der er hurtig og nem at forberede og lave, så er denne ret helt perfekt.
Til 2 personer
- 250 g frisk pasta
- 1 stort løg, finhakket
- 1 squash, skåret i tern
- 1 dl fløde
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
Sæt pastaen i kog, og begynd at tilberede resten af retten.
Sauter squash på panden i olivenolie ved middelvarme til de lækre squashtern begynder at tage farve. Tilsæt løg og sauter videre til løgene er bløde og klare. Tilsæt piskefløde og lad det bruse op under omrøring. Smag til med salt og peber.
Vend den kogte pasta i retten, og server med friskrevet cheddarost og falafel.
Håndfuld 1 + 2 – Løg og squash.
Håndfuld 3 – Falafel.
Håndfuld 4 – Pasta.
Fedt – Fløde og olivenolie.
Smagsforstærkere: Salt og peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu