3 af forårets smukke nyheder

3 udstillinger at se på Aros

I weekenden var jeg på Aros med Luca og min søster. Luca er vild med kunstudstillinger, hvilket ligger noget fjernt fra mig og min opvækst. Men nu øver jeg mig, og Aros var bestemt et godt valg. Vi kan anbefale 3 udstillinger, og Regnbuen er selvfølgelig selvskreven.

Udstilling: Drømmen om Danmark.

Det røde rum er fyldt med malerier fra slutningen af 1800 tallet. De smukkeste malerier der ser så levende og virkelige ud. Malerierne er fra flere forskellige steder i Danmark, og flere af dem viser kendte steder. Udstillingen består af 70 malerier i alt.

Udstilling: Far from home

Boy er 4,5 meter høj, og vejer 500 kg. Han er en tro kopi af et rigtigt menneske, og hans små finurligheder og detaljer er lavet så skarpt. Det er fascinerende at nærstudere hans meget livagtige og fine krop.

Udstilling. Far from home

Dette træ er blevet skilt ad, og vævet sammen igen, hvilket har forårsaget forskellige sæsoner. Det er meget smuk, men også vildt at se på.

Udstilling: Tomorrow is the Question

Den rødeglødende klode er et godt billede på, hvordan det står til i verden i dag, når man bare bruger hæmningsløst af klodens ressourcer.

Udstilling: Tomorrow is the Question 

Det interaktive vandfald var det smukkeste, jeg længe har set. Lyden og lyset og de smukke farver gav en ro, der føltes så vidunderligt i både krop og sind, og jeg kunne opholde mig i rummet i timevis.

Det svævende kunstværk Regnbuen byder på en betagende panoramaudsigt. Oplevelsen skifter, alt efter hvilke farve man kigger igennem. Det er en vild fornemmelse. Ingen gelænder og holder de store ruder mon?

Vi havde virkelig alletiders tur, og må snarest tilbage igen. Iøvrigt er Luca nu tilmeldt deres sommerkunstskole sammen med sin veninde.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 af forårets smukke nyheder