10 ting jeg hader

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli

Lige om lidt starter sommerferien, og det bliver så skønt. Børnene har fået ferie, så Matti bliver passet af mormor, og Luca skal på sommerkunstskole på Aros med sin veninde. Og inden længe går turen til Andalusien i Spanien, hvor vi skal dase, bade, nyde og opleve.

Vi har selv lave dette fine gamer-/skrivebord i stuen til børnene. Her kan laves lektier, games eller måske noget helt andet. Jeg er ret vild med bordpladen.

Jeg har købt denne reol med masser af rum, for at kunne lave et hobby-/kreativområde i køkkenet. Det er helt perfekt, og den er nu fyldt op med masser af kreative produkter, så nu er det bare med at komme igang og være kreativ.

Vi skulle også i Fårup Sommerland. Det har ikke passet ind endnu, men i næste uge drager vi nordpå og tager på forlystelsestur.

Vi har været i Lagkagehuset i Randers, hvor vi fik lækre chokoladesnitter og kanelsnegl. Der var lige en kage, som vi havde overset, så den må vi prøve næste gange. Ellers kan denne form for tur godt anbefales.

På Randers kunstmuseum så vi en udstilling med Hornsleth. Se mere her. Det var rigtig spændende, og vi så selvfølgelig også den almindelige udstilling. Luca fordyber sig i kunsten, mens jeg glider forbi pænt hurtigt, men jeg øver mig.

I juli måned vil jeg følgende…

  • Til fernisering på Aros. Lucas sommerkunstskolehold udstiller, når ugen er slut. Det glæder jeg mig rigtig meget til.
  • Holde ferie i Andalusien i Spanien. Jeg er vild med Spanien, så det kan kun blive fantastisk.
  • I Den Gamle By i Aarhus.
  • Plukke jordbær hos Ellengård. Der er altså noget ekstra lækkert over at plukke sine egne jordbær.
  • På kanotur på Gudenåen.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i juli måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg hader