Martsbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts

Så blev det marts, og jeg er så småt ramt af forårsfornemmelser, og får trang til forårsoprydning og rengøring. Jeg får også lyst til at være ude hele tiden, når solen skinner, på trods af at vejret stadig er koldt.

Februar måneds mål kan læses her.

Vi fik holdt en skøn fødselsdag for Matti, som blev 6 år. Han fik masse af skoleudstyr, da han starter i skole til sommer og nyt tøj.

Han fik også en ny bil med både lys og musik.

Jeg har fundet en fotoapp, hvor man kan lave fotobøger over mobilen. Det var mega nemt, og kvaliteten er rigtig god. Jeg synes dog, at fotobøgerne er lidt for små, så næste gang jeg bestiller, skal de være et nummer større. Appen hedder Popsa. Jeg manglede dog en ting, og det var forskellige motiver så som sommer, bryllup, vinter, fødselsdag. Så man bedre vil kunne se et tema i fotobogen.

Jeg er så småt igang med af færdiggøre barnets bog for børnene (alt for sent). Sjovt som det er interessant i starten, og pludselig glemmer man alt om bogen, og det bliver ikke bedre af at få flere børn. Men jeg fortsætter kampen.

Så har jeg fået bestilt tid til en ansigtsbehandling, som jeg glæder mig rigtig meget til at få.

Sidste ting på listen var et besøg til Ivers kilde i Rosenholm skov. Den tur er blevet udsat til næste weekend.

I marts måned vil jeg følgende…

  • Til foredrag med Sara Alfort → Tænk hvis du ikke afgør dit barns fremtid.
  • Starte på en ny Netflix serie. Denne gang skal det være New girl.
  • Rydde op i gamle blade, og give dem væk.
  • Købe maling. Hele huset skal have en overhaling i løbet af foråret og sommeren.
  • Besøge en restaurant og få en lækker vegetarret.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i marts måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martsbøger