En højere retfærdighed af Hjorth & Rosenfeldt

Martsbøger

Faktisk har jeg en tendens til at sige, at regnvejr, kulde og blæsevejr er læsevejr. Men egenligt er der jo ingen årstid, der ikke er læsetid. Der må bøger til, for det er jo den bedste underholdning.

Se februarbøger her.

Søster min af Helle Vincentz

Jeg har læst alle bøger af Helle Vincentz. Hun skriver på en måde, der er så virkelig, og om emner der er så aktuelle. Dette er 2. bog i serien om Sofie Munk. Hun er en benhård kvinde, der sørger for at finde svar, koste hvad det koste vil.

De ustraffede af Øbro & Tornbjerg

Jeg elsker serien om Katrine Wraa, og har ventet længe på et gensyn. Forfatterne ligger på min favoritliste, fordi de finder på de mest fantastiske plots. Jeg håber stadig, at Katrines døde mand opstår fra de døde, for det var simpelthen så sørgeligt.

Hvad skal du læse i marts?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En højere retfærdighed af Hjorth & Rosenfeldt