Bogbloggerevent hos Arnold Busck i Aarhus

Martsbøger

Mine skønne bogfund til marts måned. En børnebog, en skræmmende krimi og en bog om mere nærvær og mindre stress. Iøvrigt passer farverne på bøgerne godt ind i det kommende forår.

img_0607

Et fantastisk forår i Mumleby af Elvira Fragola fra Turbine

Denne bog har jeg modtaget som et anmeldereksemplar fra forlaget. Jeg glæder mig til at læse den med Luca, og så skal hun være med til at anmelde den bagefter.

Lær at leve af Mats & Susan Billmark fra Peoples Press

Jeg elsker bøger, der minder mig om at nyde og elske livet. Det er kostbart, og det er så vigtigt, at vi husker det. Det er også af den grund, at jeg har min blog. Den skal minde mig om det samme. Så jeg glæder mig rigtig meget til at læse denne bog.

Snehvide skal dø af Nele Neuhaus fra Peoples Press

Jeg er (efterhånden nogle gange) blevet anbefalet at læse denne bog, af sælgeren fra Peoples Press. Der kommer jo altid et tidspunkt, hvor man må overgive sig. Og det er nu sket. Jeg er meget spændt på, om bogen kan leve op til mine forventninger.

img_0613

img_0610

Har du læst nogle af bøgerne, og kan de anbefales?

Se februarbøger her.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogbloggerevent hos Arnold Busck i Aarhus