Bøger der gør en bæredygtig forskel i din hverdag

Martsbøger

Jeg bliver altid glad, når jeg læser, og elsker at leve mig ind i en bog, hvor jeg oplever nogle ting, der er helt anderledes fra mit liv og min verden. Og så får jeg ofte en masse ny viden, som altid kan være gavnligt.

Se februarbøger her.

Ti små åndedrag af K.A. Tucker fra Lovebooks

Dette er en af de meget få bøger, jeg aldrig har fået læst, som er udgivet på Lovebooks. Jeg er vild med bøgerne fra det forlag, og kan anbefale hver og en. Så nu glæder jeg mig ekstra meget til denne, som sikkert også bliver den sidste, da Maya Banks bøgerne ikke lige fanger min interesse. Jeg er vild med kærlighed, og det lyder til at blive en rigtig god historie.

Lejlighed til deling af Beth O´leary fra HarperCollins

Denne bog lyder sjov, løjerlig og morsom. Den er blevet sammenlignet med Jojo Moyes og Bridget Jones, hvilket jo kun kan blive godt. Tænk at skal dele lejlighed, med en man ikke kender, så den ene har lejligheden om dagen og den anden om natten. Jeg tænker og håber, at det bliver en skøn læseoplevelse.

Hvad skal du læse i marts?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger der gør en bæredygtig forskel i din hverdag