Martsbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts

Så er der ikke længe til, at de lyse aftener begynder, og solen er allerede i fuld gang med at skinne, hvilket er så skønt. Jeg glæder mig til at komme i gang med marts måneds aktiviteter.

Luca 0g jeg var på vinterferietur i København. Vi skulle bl.a. købe konfirmationstøj, men i stedet for blev det til 4 besøg i yndlingsbutikken Faraos Cigarer og 12 bøger. Og så var den unge dame yderst tilfreds. Vi fik ikke købt noget konfirmationstøj.

Og så fik vi morgenmad på La Glace.

Mens vi var på tur i København, besøgte vi Glyptoteket. Der er gratis entré om tirsdagen. Vi har helt enige om, at det ikke var noget for os, så det blev til et hurtigt besøg. Men flot var det.

Matti og jeg var i biffen i Viborg, og så SYNG 2. Fantastisk film og gode sange. Filmen kan varmt anbefales.

Vi fik også fejret fødselsdag for Matti. Han blev 9 år, hvilket jo ikke er til at forstå. Vi spiste på Bones, og holdt fødselsdag hele weekenden.


Konfirmationsindbydelserne ligger nu klar. Luca har selv tegnet sin invitation, og vores onkel Poul har lavet dem. De er blevet så fine, og er snart på vej ud.

I marts måned vil jeg følgende…

  • I badeland med Matti.
  • Få styr på sommerferieplaner og bestille ferie.
  • Bage kanelsnurre med Luca.
  • Undersøge aktiviteter og planlægge tur til Fængslet i Horsens.
  • Øve Baseball slag med Matti.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i marts måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martsbøger