20 ting der har værdi for mig

Grøn omelet med rød salsa

Jeg er vild med omelet, men efter den har været på panden, skal den altid slutte af i ovnen, så jeg ved, at den er gennembagt, for en halvbagt omelet er altså ikke lige sagen.

Til 2 personer

  • 3 æg
  • 1 dl creme fraiche
  • 35 g skyllet spinat
  • Salt
  • Peber
  • 20 g smør
  • 200 g broccoli
  • 1 løg
  • 50 g cheddarost

Tilbehør

  • 50 g spinatblade
  • Salsa

Kom æg, creme fraiche, spinat, salt og peber i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i 30 sekunder til blandingen er jævn. Smelt halvdelen af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld halvdelen af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme i ca. 2 minutter, eller til den er næsten gennemstegt. Steg broccoli og løg bløde, og læg halvdelen på den første omelet, drys med ost og fold omeletten sammen. Varm omeletten i ovnen på 150 grader. Gentag med resten af smørret, æggemassen, grønsagerne og osten.

Anret omeletten med spinat og salsa.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Broccoli, løg, spinat.

Håndfuld 3 – Æg.

Håndfuld 4 –

Fedt – Creme fraiche, smør & cheddarost.

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Salt & peber.

NB faktisk ved jeg ikke, hvad salsa går ind under 🙂

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 ting der har værdi for mig