Grøn omelet med rød salsa

Jeg er vild med omelet, men efter den har været på panden, skal den altid slutte af i ovnen, så jeg ved, at den er gennembagt, for en halvbagt omelet er altså ikke lige sagen.
Til 2 personer
- 3 æg
- 1 dl creme fraiche
- 35 g skyllet spinat
- Salt
- Peber
- 20 g smør
- 200 g broccoli
- 1 løg
- 50 g cheddarost
Tilbehør
- 50 g spinatblade
- Salsa
Kom æg, creme fraiche, spinat, salt og peber i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i 30 sekunder til blandingen er jævn. Smelt halvdelen af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld halvdelen af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme i ca. 2 minutter, eller til den er næsten gennemstegt. Steg broccoli og løg bløde, og læg halvdelen på den første omelet, drys med ost og fold omeletten sammen. Varm omeletten i ovnen på 150 grader. Gentag med resten af smørret, æggemassen, grønsagerne og osten.
Anret omeletten med spinat og salsa.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Broccoli, løg, spinat.
Håndfuld 3 – Æg.
Håndfuld 4 –
Fedt – Creme fraiche, smør & cheddarost.
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Salt & peber.
NB faktisk ved jeg ikke, hvad salsa går ind under 🙂
/Janni
Ingen kommentarer endnu