Sov du lille af Cilla & Rolf Börjlind

Skæg og skøre briller fra Lindemann

//Sponsoreret//

Jeg har været spændt på, at skulle spille dette brætspil. Jeg har ofte set det på de sociale medier og Linkedin, og har forbundet det lidt med fastelavn på grund af den orange farve og billedet af brillerne og overskægget. Vi har et hold venner, som vi tit spiller brætspil med, og de skulle selvfølgelig være med til at spille dette nye spil.

img_0646

Alle materialerne var i god og lækker kvalitet. Drejepilen sad godt fast, og den kunne holde til en del. Kortene var bløde og glatte, og selve brættet var også ret lækkert at røre ved.

Jeg er mest til brætspil, der er nemme og hurtige at sætte sig ind i. For når vi spiller, bliver vi ofte forstyrret af børnene, og måske skal vi også gå lidt til og fra bordet. Derfor skal det være nemt at komme tilbage igen. Spillet her levede op til disse krav. Efter 5 til 7 minutter var vi igang med at spille, og alle mand var med på reglerne med det samme.

Drejepilen var en god idé, i stedet for at bruge en terning hele tiden, og i kloge Åge spørgsmålene var der både spørgsmålskort til børn og voksne, hvilket var rigtig godt.

Vi skulle i en af konkurrencerne tegne skæg og briller. I en anden kategori fik Carsten en udfordring om at ligge på gulvet og ligne en kælen kat. Han tog udfordringen, og vi hyldede af grin. Vi spillede kun voksne, men Luca (9år) var med på sidelinjen, og kunne svarer på flere af gåderne.

Brillerne var lidt strenge at have på i længere tid, da ens ånde sad i plastikoverskægget og gav fugt.

Spillet er det helt perfekte familiespil. Enkelt, hurtigt og gakket. Skæg og skøre briller burde ligge i alle sommerhuse, for det er hygge og underholdning til alle aldre fra 8 år. Selvom brætspil ofte kan spilles fra 8 år, synes jeg tit, at det er for svært for børn at være med alligevel, men her passede det perfekt. Luca skal helt sikkert være med næste gang. Vi grinte rigtig meget, både med og af hinanden, og havde en skøn og hyggelig eftermiddag.

Om 14 dage skal vi i sommerhus, og spillet ligger allerede klar til turen.

Skæg og skøre briller fra Lindemann ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov du lille af Cilla & Rolf Börjlind