Rulning - underarmssideplanke og træningsplan for april

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i april

April bliver helt klart en lækker måned med lidt rejseaktivitet, familehygge, lækkert mad og forhåbenligt nogle løbeture. Og så håber jeg på nogle flere solskinstimer som i dag.

Marts måneds mål ses her.

img_0678

Så fik jeg forstærket mine negle igen efter et års pause, og jeg elsker dem. Grimme negle der knækker og flækker, og skal files konstant. Og ikke mindst neglelak det skal af og på hele tiden, er heldigvis fortid nu.

img_0663

Har du fået set The Crown på Netflix? Den er så god, og den kan virkelig anbefales. Serien er baseret på virkelige hændelser. Det er så interessant at komme med bag kulisserne i Buckingham palace, og lære mere om den royale familie, som er gået igennem en del. 1. og 2. sæson er klar, og jeg ved, at en 3. er på vej. Jeg glæder mig helt vildt. Der er dog et lille minus. Skuespilleren som spiller dronning, er i sæson 3 udskiftet.

Vi bager aldrig, som i aldrig. Men det gik ok, og kagen smagte skønt med flødeskum og hindbær. Måske vi skulle øve os lidt, så vi vil ende ud med lækre og himmelske kager, der virkelig smager.

Vi fik ikke lavet alle de påsketing, som vi havde på listen, da vi var i byen de fleste dage. Vi nåede kun, at klippe gækkebreve og være på chokoladeægsjagt i haven.

Skæg og skøre briller. Fantastisk familebrætspil hvor børn fra 8 år kan deltage. Sjovt, skørt og skægt. Det perfekte familiespil som burde ligge i alle sommerhuse.

I april måned vil jeg følgende…

  • Fejre verdens bogdag i Barcelona.
  • Lave en playliste til mine løbeture. Den musik jeg elsker, er simpelthen for langsom.
  • På bowlingtur med børnene.
  • På forlænget weekend i sommerhus i Fjellerup.
  • Holde mexicansk aften med alt fra det mexicanske køkken inklusiv corona.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i April måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rulning - underarmssideplanke og træningsplan for april