Bananbrød

Brødet er virkelig lækkert og nærmest helt kageagtigt, og det får hurtigt ben at gå på. Så lav rigeligt med det samme. Her holder det 1 døgn. Bananbrødet kan spises, som det er, men man kan også smøre smør på.
- 4 modne bananer
- 3 tsk. kanel
- 1 æg
- 2 spsk. olivenolie
- 130 g speltmel
- 120 g hvedemel
- 1 nip salt
- 1 tsk. bagepulver
- 50 g hakket mørk chokolade
Forvarm ovnen til 180 grader. Hæld alle ingredienserne i røremaskinen. Kom dejen i en rugbrødsform, som du har beklædt med bagepapir, og bag brødet i omkring 50 til 55 minutter. Tjek, om brødet er bagt, ved at stikke en gaffel i midten.
Lad brødet køle helt af, før du skærer i det. Det er svært at vente, men det er ventetiden værd.
Kan ikke pointere det nok gange, det her er altså virkelig lækkert.
/Janni
Ingen kommentarer endnu