Delhis smukkeste hænder

Rosenkål

Som barn frygtede jeg rosenkål. Den blev altid tilberedt kogt, smagte bittert, og var ikke lækker. Tingene ændrer sig, og i dag er jeg ret vild med rosenkål. De bliver dog aldrig kogt. Enten tilbereder jeg dem i ovnen eller på panden.

aa mad

400 g rosenkål, 250 g champignon, 2 store løg, 50 g solsikkekerner, olivenolie, salt og peber.

Rens champignon og skær dem i kvarte. Pil løgene og skær dem i både. Sautér begge dele i lidt olie på en pande indtil grønsagerne er bløde. Skær bunden af rosenkålene og halver dem. Kål, champignon og løg puttes i et ovnfastfad. Tilsæt olivenolie, salt og peber, og vend det godt rundt. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader og giv det 30-40 minutter. Vend blandingen flere gange undervejs.

ab mad

Det smager helt fantastisk.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delhis smukkeste hænder