Asiatisk gryderet

Delhis smukkeste hænder

Helt igennem fantastisk bog. Jeg blev fanget fra første side, og Mikael Bergstrand formår at holde spændingen til det sidste. Bogen er skøn, humoristisk, vidunderlig, fuld af glæde og godt humør med et optimistisk syn på livet. 

lysbog

Göran Borg er en bitter middelaldrende mand, som lever et kedsommeligt liv. Han har et ensformigt job, tænker ofte på sin ekskone, og ser ikke meget til sine børn. En dag bliver han fyret, og hans gode ven overtaler han derefter til at tage med på en rejse til Indien. Göran har det bedst i sine vante omgivelser, men tager med alligevel.

Første møde med Indien går ikke som forventet, men efter lidt tid møder Göran den indiske tekstileksportør Yogi, og så starter eventyret. Göran og Yogis rejse rundt i New Delhi bliver fyldt med oplevelser, men også en rejse for sjælen. Ny kærlighed opstår, og Göran må tage sit liv og sit syn på mennesker op til overvejelse. Jeg ville elske at kende Yogi. Positiv ud over alle grænser.

Godt der er flere bøger i serien.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk gryderet