Lermaske fra Ecooking

Den lille butik med de lykkelige slutninger af Jenny Colgan

Jeg er bare vild med måden, Jenny Colgan skriver på, og jeg har tænkt mig, at læse alt hun skriver. Tænker og håber, at der helt bestemt også venter en hyggelig historie i denne bog.

Nina arbejder som bibliotekar, og biblioteket hun arbejder på, skal desværre lukke ned og omdannes til lejligheder. Ninas store passion er bøger, og hun elsker at finde den helt rigtige bog, til den enkelte kunde. Da hun bliver arbejdsløs, bestemmer hun sig for at gå efter drømmen, selvom det betyder, at hun skal forlade alt det hun kender.

Hun finder en kassevogn, som er sat til salg, og rejser til Skotland for at udleve sin drøm. Nina ved nemlig fra sine bøger, at den lykkelige slutning findes derude. Hun forvandler kassevognen til en boghandel, og med de bedste historier i bilen, begiver hun sig ud i højlandet. Det skal dog vise sig, at den virkelige verdens historier ikke altid er lige så lykkelige, som dem i bøgerne.

Nina er den elskelige hovedperson, der er så mild og sød. Samtidig kan hun sætte folk på plads, hvis de ikke opfører sig ordenligt. Hun er single, og kommer fra London, og drømmer selv om den lykkelige slutning, men hun føler ikke rigtigt, at lykken smiler til hende.

Jeg nyder at læse om Nina, for jeg kan identificere mig med hendes kærlighed til bøger, og det at man anbefaler den rigtige bog til kunden. Det er en af de bedste følelser, jeg kender. Og så er jeg også ret begejstret for at tage med på rejsen og drømme mig væk i bogen og leve Ninas liv.

Jeg beundrer folk, der tør at tage springet og gå efter sine drømme. For mig, har pengene altid været i vejen. Jeg skal jo tjene penge, så jeg kan betale mine regninger. Så at turde følge mine drømme, har været svært. Men Nina har taget springet, købt sin egen kassevogn, og lavet sin egen lille kørende boghandel. Og som uddannet boghandler, kan jeg jo kun beundre hendes mod, og synes, at hun har fundet på verdens bedste idé.

Jenny Colgans bøger er ikke kun romaner, men også de skønneste rejsebeskrivelser, der gør, at jeg får lyst til at rejse ud og besøge alle de beskrevne steder. Vil du også rejse, så læs med.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Den lille butik med de lykkelige slutninger af Jenny Colgan fra Cicero ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lermaske fra Ecooking