Nyt navn

Det Utrolige Trylleshow

I dag har Luca holdt 7 års fødselsdag for klassen. Vi plejer at holde temafødselsdage, og i år/i dag har vi holdt cirkusfødselsdag. Første gang var det halloweenfødselsdag, og sidste år var det julefødselsdag. Det hitter hos børnene hver gang.

IMG_0193

Til en rigtig cirkusfødselsdag skal der selvfølgelig være en rigtig tryllekunstner. Hvad er mere fascinerende end en tryllekunstner, som kan tryllebinde sit publikum. Og det kunne han..

Christian De Wilde med Det Utrolige Trylleshow

IMG_0178

En lærer der også er tryllekunstner, kan kun blive et hit. Er der nogen, der forstår børn, er det en skolelærer som Christian Langballe. Børnene sad med store, måbende øjne, og grinede. Alt foregik på deres præmisser. De blev inddraget enten som hjælpere på scenen, eller ved tilråb eller forslag fra deres pladser. Børnene synes, det er rigtigt sjovt at blive taget ved næsen.

IMG_0250

 Igennem Facebook havde jeg fundet ud af, at min gamle skolekammerat Christian Langballe, nu var blevet tryllekunstner, og tager rundt med sine fine tryllekasser. Så jeg kontaktede ham, og fik arrangeret at han skulle komme til Lucas cirkusfødselsdag.

Christian var helt fantastisk. Børnene skraldgrinede hele vejen igennem, og de elskede det. Der var også et par voksenjokes til morskab for mig.

IMG_0196

Luca havde en dejlig fødselsdag, og har spurgt, om tryllekunstneren mon kan komme igen næste år. Christian De Wilde. Vi gør det gerne igen.

/Janni

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt navn