Skyggespillet af Peter Mogensen

Aprilbøger

Det gode ved corona lock down er, at jeg får tid til at læse lidt ekstra. Og det kan man jo ikke klage over. Jeg har allerede nået at læse 2 ekstra bøger, og jeg regner med at komme helt i bund i min læsebunke, så jeg kan være lidt på forkant.

Se martsbøger her.

De dumme kæmper af Christian Klitholm

Denne bog indeholder små humoristiske historier fortalt fra en babys synsvinkel. Christian har skrevet bogen med hjælp fra Facebook-brugere, og de er alle inspireret at aktuelle begivenheder og samtaleemner. Det lyder skørt, men mon ikke det bliver hyggelig og ikke mindst underholdende, især når man selv har børn.

Den der falder af Michael Larsen

Det er lidt interessant med denne bog, for Michael Larsen mener selv, at den er meget oppe i tiden. En uvirkelighedsfølelse kendetegner hele verden i romanen, fuldstændigt ligesom i disse coronatider. Så når nu jeg er hjemsendt fra arbejde på “læseferie” pga Covid-19, så kan det jo ikke passe bedre at læse den nu. Det bliver så spændende.

Hvad skal du læse i april?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyggespillet af Peter Mogensen