Hotel Tivoli i København - Danmark

Kvinden i toget

Stærk og imponerende krimi af debutant Paula Hawkins. Bogen har taget verden med storm, og er den bedstsælgende debutroman i verden.

ItemImage.aspx

Bogen handler om den dybt alkoholiserede Rachel, som pendler med toget hver dag til London. Et af stoppestederne er foran et bestemt hus, hvor et ungt par bor. Rachel elsker at kigge med i deres liv, men en dag læser hun i avisen, at den unge pige fra huset er forsvundet. Rachel vil gerne hjælpe politiet med opklaringen, men de mener ikke, at hun er et pålideligt vidne. Ofte oplever Rachel blackouts i forbindelse med hendes drukture, hvilket er tilfældet, den aften kvinden forsvinder. Man håber hele tiden, at Rachel kommer til at huske lidt af, hvad der skete den aften. Man vil så gerne hjælpe hende.

Denne psykologiske krimi er ikke specielt uhyggelig, men spændingsniveauet stiger i den grad, i takt med at bogen nærmer sig sin afslutning. Fantastik skrevet, og en bog man tænker meget over bagefter. Jeg tror, at man muligvis vil få endnu mere ud af bogen, ved at læse den anden gang. Der er så mange små detaljer. Perfekt til en læseklub, for der er så meget i den, man kan diskutere.

Jeg kan godt forstå, at bogen har gjort sig bemærket.

IMG_0090

Der er så mange bøger, jeg gerne vil læse. Alle disse bøger har jeg ikke læst endnu. Så der er nok at gå igang med. Lige nu læser jeg Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins, og næste bog er Det der ikke slår os ihjel af David Lagercrantz.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Tivoli i København - Danmark