Klar suppe

Er du tilfreds eller bare mellemtilfreds?

Jeg har valgt bogen Coaching af Sofia Manning, i håb om at jeg vil lære noget om mig selv. Jeg kan godt lide tanken om, at man får det optimale ud af sit liv både privat og arbejdsmæssigt. Jeg vil gerne tænke, når jeg bliver gammel, at jeg fik det ud af livet, som jeg ønskede. Så kan jeg få bare én åbenbaring, har bogen været det hele værd.

Bogen er skrevet til professionelle coaches, og handler om hvordan man opdager og udnytter menneskers fulde potentiale. Nogle mennesker sidder fast i forhold i deres gamle historier, og indser ikke, at de faktisk har muligheden for at udnytte deres fulde potientiale.

  • Lær hvordan du gennemfører en coachingsession
  • Lær at motiver andre
  • Få værktøjer til at coache

Alle mennesker har muligheden for at tage ansvar for sit eget liv, og beslutte sig for hvad de vil med det.

coaching

Imens jeg lyttede til bogen, tænke jeg meget på, om jeg var tilfreds med mit liv. Kender i det? Hvis der er noget, man rigtig gerne vil, men noget andet står i vejen, så som tiden, penge, bopæl eller hvad det nu kan være. Alt er selvfølgelig relativt. Jeg ville da godt have en sprit ny audi, og et spa i baghaven, men det har ligesom lidt lange udsigter. Så hvis jeg skal være realistisk, vil jeg gerne noget mere i forhold til mit arbejde. Jeg er meget videnbegærlig, og vil gerne lærer nye ting. Jeg vil gerne læse kommunikation og formidling. Jeg søgte penge i en fond til uddannelsen, og fik pengene. Jeg havde næsten droppet det igen, fordi jeg synes, at jeg mangler tid. Indtil jeg lyttede til denne bog. Hvis man virkelig vil noget, så gå efter det. Så tak Sofia Manning. Nu går jeg uden om forhindringerne, og starter på uddannelsen, selvfølgelige ved siden af mit arbejde.

Jeg fik noget ud af bogen fra coachens side, som jeg kan bruge i mit arbejde. Jeg fik også noget fra klientens side, som jeg kan bruge privat.

3 ting jeg kan bruge bogen til:

  1. Jeg starter på kommunikation og formidling uddannelsen.
  2. Jeg tænker mere over, hvad jeg vil med livet.
  3. Hvis jeg inderligt ønsker noget, vil jeg gå efter det.

Er du tilfreds eller bare mellemtilfreds med dit liv?

Du kan læse mere om Sofia Manning og Coaching her.

Coaching af Sofia Manning ♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar suppe