Grønsagsrösti
Så bliver det ikke nemmere at lave aftensmad. Det tog 10 minutter at bikse disse grønsager sammen og 20 minutter i ovnen. De smager skønt, og er også gode lune på en rugbrød dagen efter. En lille lækker detalje er at servere feta cheasy til.
Til 3 personer
- 1/2 blomkål
- 1/2 broccoli
- 3 gulerødder
- 3 æg
- 75 g havregryn
- 1 tsk sesamfrø
- 2 tsk oregano
- Salt & peber
- 1 spsk. olie
Tænd ovnen på 200 grader. Blomkål, broccoli og gulerødder rives groft, gerne ved brug af foodprocessor. Tilsæt æg, sesamfrø, havregryn, oregano, olie, salt & peber. Rør det hele godt sammen.
Deles bagefter ud på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen i 20 minutter. Jeg fik 9 stykker ud af denne portion.
Håndfuld 1 + 2 – Blomkål, broccoli & gulerødder.
Håndfuld 3 – Æg.
Håndfuld 4 – Havregryn.
Fedt – Olivenolie & sesamfrø.
Smagsforstærkere: Salt, oregano & peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu