Grønsagsfad med falafler
Til grønsagsfad kan du bruge stort set det, du lige har i køleskabet. Samtidig kan du smage maden til, så du får præcis den variant, du allerhelst vil have. Du kan altså lave det stærkt, krydret eller noget helt andet. Jeg har lavet det på denne måde.
Til 4 personer
400 g nye kartofler
4 gulerødder
1 squash
1 porre
1/2 broccoli
1 fed hvidløg
1,5 bouillonterning
1 dl. vand
1 tsk. timian
Salt & peber
- Rens alle grønsager og kartofler, og skær dem ud.
- Bland bouillonterning i varmt vand.
- Put grønsager og kartofler i et ovnfast fad, og hæld bouillonvandet over.
- Tilsæt krydderier og bland det godt sammen.
- Bages i ovnen på 200 grader i ca. 45 minutter.
- Husk at rører det rundt.
Lækkert tilbehør til grønsagsfad er falafel og bearnaise sauce.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Gulerødder, squash, porre, hvidløg & broccoli.
Håndfuld 3 – Falafel.
Håndfuld 4 – Kartofler.
Fedt – Bearnaise sauce.
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Timian, salt, peber & bouillonterning.
/Janni
Ingen kommentarer endnu