14 ting vi skal lave i sommerferien

Grønsagsfad med falafler

Til grønsagsfad kan du bruge stort set det, du lige har i køleskabet. Samtidig kan du smage maden til, så du får præcis den variant, du allerhelst vil have. Du kan altså lave det stærkt, krydret eller noget helt andet. Jeg har lavet det på denne måde.

Til 4 personer

400 g nye kartofler

4 gulerødder

1 squash

1 porre

1/2 broccoli

1 fed hvidløg

1,5 bouillonterning

1 dl. vand

1 tsk. timian

Salt & peber

  • Rens alle grønsager og kartofler, og skær dem ud.
  • Bland bouillonterning i varmt vand.
  • Put grønsager og kartofler i et ovnfast fad, og hæld bouillonvandet over.
  • Tilsæt krydderier og bland det godt sammen.
  • Bages i ovnen på 200 grader i ca. 45 minutter.
  • Husk at rører det rundt.

Lækkert tilbehør til grønsagsfad er falafel og bearnaise sauce.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Gulerødder, squash, porre, hvidløg & broccoli.

Håndfuld 3 – Falafel.

Håndfuld 4 – Kartofler.

Fedt – Bearnaise sauce.

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Timian, salt, peber & bouillonterning.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 ting vi skal lave i sommerferien