5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august

Augustbøger

Ferien er slut, men det er sommeren heldigvis ikke. Jeg har fundet flere bøger, der er kommet i min læsebunke, og de lyder alle så spændende, at det ville være dejligt hvis ferien fortsatte et par uger endnu.

Se julibøger her.

Aldrig fucke op af Jens Lapidus fra Modtryk

Det er længe siden at jeg læste nummer 1 i denne trilogi, men jeg har altid villet læse serien om Stockholms underverden færdig, hvilket nu endelig skal gøres. Nummer 1 var barsk og skånselsløs, og jeg tænker, at det kun bliver værre i dette møde med Stockholms kriminelle.

I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane fra Harper Collins Nordic

Gammel kærlighed ruster aldrig, og åbenbart heller ikke for Rachel. Tænk at genfinde sin gamle flamme og personen så desværre er gift. Det må være så ulykkeligt og sørgmodigt at finde ud af. Men hvad mon der sker? Det bliver spændende at læse.

I morgen kommer en ny himmel af Lori Nelson Spielman fra People’s Press

Denne bog lyder så skøn. Tænk at man som voksen skal opfylde de drømme, man havde som barn. Retænke sit liv, og finde ud af om man virkelig er det sted, hvor man har lyst til at være, og yderligere, hvad der er vigtigt i sit liv. Jeg glæder mig vildt meget til at læse den.

Hvad skal du læse i august?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august