5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i maj

Majbøger

I denne måned består de udvalgte bøger af en krimi og to iværksætterbøger, 2 af mine favorit kategorier, og jeg er allerede godt igang.

Se aprilbøger her.

img_1249

Kick-Ass af Jesper Buch fra Peoples Press

Jeg har aldrig set Løvens hule før denne 3. sæson, og kun de 3 sidste afsnit. Jeg blev hurtigt draget af programmet, og håber nu på, at der kommer en sæson 4. Det er dødspændende at se, hvad folk har at byde ind med af idéer, og om nogle af løverne bider på. Nu har jeg fået stor lyst til at læse biografien om Jesper Buch.

Businessmor af Christine Gouchault fra Aronsen

Ordet businessmor lyder interessant. Jeg glæder mig til at læse om, hvordan Christine både har tid til at være familiemor, starte virksomhed og være businesskvinde. Håber hun har nogle gode fif i ærmet, da det kan være en svær balance for mange kvinder.

I bjørnens kløer af Peter Mogensen fra Turbine

Jeg er fan af politiske krimier. De har altid et utroligt interessant perspektiv, og jeg kan sjældent regne slutningen ud på dem, hvilke bare gør historierne endnu bedre. Denne forfatter er tidligere topembedsmand, og filmrettighederne er allerede blevet solgt til bogen. Det kan da kun blive god læsning.

Hvad skal du læse i maj?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i maj